Binnen 1 dag een eigen trainingswebsite

Heeft u een trainingsbureau? Bent u docent of opleider bij een onderwijsinstelling of werkt u bij een bedrijf en heeft u juist nu behoefte aan het opleiden van leerlingen, studenten, klanten of personeel op afstand? Met onze e-learningoplossing realiseren wij binnen 1 dag een complete leerwebsite.

 

Laat ons u in deze lastige tijden assisteren en bekijk hieronder ons aanbod

 

Met de geïntegreerde ‘zelf maak’ (CMS)-tool realiseert u binnen enkele werkdagen leermodules voor het gewenste ‘leren op afstand’. Al uw powerpoints, digitale leercontent maar ook persoonlijke filmpjes, die u kunt opnemen met de telefoon, kun u eenvoudig in de templates van de modules gieten. Vervolgens kunt u de modules gestructureerd via het platform aan uw leerlingen aanbieden.

 

Alle opleiders in Nederland kunnen gebruik maken van het onderstaande aanbod*:

 

  • Binnen 1 dag een eigen e-learningwebsite/-portal voor uw bedrijf (geen kosten), inclusief de gewenste gebruikersgroepen (doelgroepen, klassen, teams e.d.) en helpdesk-ondersteuning. 

  • U betaalt tot eind mei geen servicefee.

  • Inclusief ‘zelf maak’ (CMS)-tool voor toevoegen van een ongelimiteerd aantal modules. 

  • Voor losse toetsen rekenen wij niets.

  • U hoeft niet op te zeggen, per 1 juni gaat de website automatisch offline mits u wilt verlengen, U betaalt dan 295- euro service fee per maand en bepaalt welke modules u weer wilt uploaden.
     

Dit speciale aanbod geldt (voorlopig) tot eind mei 2020 

 

Om een indruk te krijgen hoe een platform eruit ziet verwijzen wij naar www.online.kenniscentrum.net. U kunt hier inloggen met de volgende inlogcodes om een indruk te krijgen hoe uw modules eruit kunnen zien en hoe eenvoudig u de modules zelf samenstelt.

 

Gebruikersnaam:  Onlinedemo

Wachtwoord:        Onlinedemo123#

 

Interesse? Neem contact met ons op, dan lichten wij u de mogelijkheden persoonlijk toe!


mvn@etrainingcompany.nl of 079-5939313

Rokkeveenseweg 24
2712 XZ Zoetermeer - NL

Tel. +31 (0) 79-5939313

E-mail: info@etrainingcompany.nl