top of page

Ruim 17 opleidingen met toeristische portals van start

The ETraining Company werkt alweer jaren samen met een groot aantal MBO en HBO opleidingen in zowel Nederland als België die zij voorziet van een dedicated online leerportal waar de opleidingen de beschikking hebben over ruim 200 toeristische modules.


In Nederland rekenen de ETC meer dan 17 grote scholengemeenschappen waaronder Deltion College, ROC Mondriaan en MBO Amersfoort tot haar klantengroep. Ook in België hebben de grootste opleiders waaronder GO! Onderwijs voor de Vlaamse gemeenschap en Katholiek Onderwijs Vlaanderen gekozen voor de techniek en toeristische content van The ETraining Company.


Nu de zomervakantie achter de rug is en de scholen zijn begonnen heeft het team van The ETraining Company ervoor gezorgd dat alle portals per 1 september weer up to date en live zijn. De portals bieden een gebruiksvriendelijke leertool voor de studenten. Ruim 215 toeristische modules over bestemmingen wereldwijd worden er aangeboden. Docenten hebben er een mogelijkheid om zelf trainingen te bouwen en zo het aanbod verder aan te vullen. Ook is het mogelijk om losse toetsen toe te voegen of een interactieve quiz te maken.


217 toeristische modules

In de cockpit van de bij The ETraining Company staan meer dan 217 toeristische modules variërend van bestemmingstrainingen, product trainingen tot skills-trainingen .In vergelijking met het vorig school jaar zijn verschillende nieuwe informatieve modules toegevoegd. Zo is het aantal trainingen over Nederlandse provincies en steden verder uitgebreid, werd het aantal Spaanse trainingen aanzienlijk vergroot en zijn thematische modules toegevoegd o.a. over de UNESCO sites in Duitsland en het speciale 'Ensor*jaar 2024' in Vlaanderen. .


Gedurende het lopende schoolseizoen blijft het ETC team nieuwe modules toevoegen.. Zij zal daarover in haar 3 maandelijkse nieuwsletter berichten.Comments


bottom of page