• Stephanie

Inhoudsopgave als samenvatting

De inhoudsopgave in de e-learning modules is aangepast. De inhoudsopgave staat nu linksboven in de balk en is te openen door te klikken op het hamburgermenu. In de inhoudsopgave staan alle onderwerpen, en eventueel ook hoofdstukken, onder elkaar. Zodra een cursist een pagina heeft doorlopen krijgt de pagina een vinkje in de inhoudsopgave, hierdoor is de pagina ook aanklikbaar.

De inhoudsopgave als samenvatting

Handig als de cursist de online training helemaal heeft doorlopen maar op een later moment nog eens over een bepaald onderwerp wilt teruglezen. De pagina's zijn in de inhoudsopgave dan allemaal aanklikbaar waardoor er eenvoudig naar specifieke pagina's genavigeerd kan worden zonder de volledige e-learning door te hoeven bladeren.


Gebruik van hoofdstukken

Zoals in de intro te lezen, is het nu ook mogelijk uw e-learning in duidelijke hoofdstukken in te delen. Een duidelijke indeling van uw e-learning is belangrijk. Door het gebruik van hoofdstukken kunnen cursisten in een oogopslag zien hoe een training is opgebouwd en wat zij kunnen verwachten leren. Het gebruik van hoofdstukken draagt hier dus aan bij.


Hoe werkt het toevoegen van hoofdstukken?

Via CMS kunt u bij het bouwen of aanpassen van een training zelf templates kiezen per pagina. Hier vindt u nu ook een template 'Hoofdstuk'. Kies dit template als u een hoofdstuk wilt toevoegen. U hoeft alleen de naam in te vullen en de pagina op de juiste pagina te slepen. Deze pagina kunt u niet via het vergrootglas bekijken want dit is geen daadwerkelijke pagina maar enkel een hoofdstukaanduiding. Bij het bekijken van de volledige training ziet u deze hoofdstukken wel terug in de inhoudsopgave. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.

© 2021 The ETraining Company
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Rokkeveenseweg 24
2712 XZ Zoetermeer - NL

Tel. +31 (0) 79-5939313

E-mail: info@etrainingcompany.nl