top of page

NIEUW! Enquêtepagina via CMS

The ETraining Company blijft haar e-learningtechniek continu uitbreiden en verbeteren. Niet alleen door aan de voorkant sterk te blijven letten op de gebruiksvriendelijkheid voor deelnemers, ook wordt het Content Management Systeem jaarlijks met nieuwe, handige opties aangevuld en uitgebreid.


Een van de nieuwste opties in het CMS is dat men nu bij het produceren van een nieuwe training, of het bewerken van een bestaande training, een pagina met een enquête kan toevoegen. Deze enquête-optie is te gebruiken als een extra oefenvraag om de aangeboden content in de e-training te toetsen maar kan uiteraard ook worden ingezet om bijvoorbeeld deelnemers om feedback te vragen.Toevoegen via CMS

Het toevoegen van de enquête gaat op dezelfde eenvoudige wijze als het toevoegen van een meerkeuzevraag. Ook de lay-out van deze pagina is vergelijkbaar met die van de meerkeuzevraag. U kunt meerdere enquêtevragen op een pagina toevoegen.


Tip: Maak de pagina echter niet te lang, daardoor wordt het onoverzichtelijk .


Resultaten bekijken

De resultaten van de ingevulde enquêtevragen vindt u ook terug in het CMS. U gaat dan naar de betreffende pagina in de training en scrollt helemaal naar onder. Hier ziet u een overzicht en de statistieken van de ingevulde antwoorden.

Comments


bottom of page