top of page

Nieuwe e-learning modules Maleisië online

De afgelopen twee maanden is het Maleisië trainingsaanbod aanzienlijk uitgebreid. Naast een update van de Maleisië basismodule zijn er verschillende verdiepende modules over diverse deelstaten geüpload. De modules zijn niet alleen aan het aanbod op www.etraveltraining.eu, de e-learning portal voor de reisindustrie in Nederland en België, toegevoegd, maar inmiddels ook beschikbaar in de systemen van alle aangesloten opleidingen en scholen.Naast een nieuwe online module over de deelstaat Sarawak is een verdiepende module over Sabah beschikbaar. Beide deelstaten willen graag de kennis onder Nederlandse reisprofessionals vergroten en zullen tevens deelnemen aan het online Maleisië Destination Event dat reisvakblad Travelution op 11 en 12 juni a.s. organiseert. Wie zich nog eens wil verdiepen in wat een reis naar Maleisisch Borneo biedt, moet beide modules zeker niet overslaan.


Nieuwe online training Sarawak

Sarawak is de grootste deelstaat van Maleisië en ligt op het Maleisische deel van Borneo ten oosten van het schiereiland. Het is een uitstekende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar onaangetaste cultuur, opwindend avontuur en adembenemende natuur. Die ruige natuur met een ongeëvenaarde biodiversiteit en gigantische grottenstelsels behoren tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van de bestemming.


Nieuwe online training Sabah

In deze e-learning module lees je alles over de prachtige deelstaat Sabah. Sabah ligt op Borneo. In het hart van Zuidoost-Azië dat met zijn ongerepte, mysterieuze regenwouden en authentieke cultuur zeer tot de verbeelding spreekt. Borneo is na Groenland en Nieuw-Guinea het grootste eiland ter wereld en bestaat uit een Indonesisch deel in het zuiden en een Maleisisch deel in het noorden. De twee Maleisische staten zijn Sabah en Sarawak waarbij Sabah het meest noordelijk ligt. Sabah is de afgelopen jaren een steeds populairder bestemming geworden. Dat is ook niet gek, want de staat biedt een unieke mix van modern en rustiek gecombineerd met een zeer gevarieerd landschap en de meest prachtige stranden.

Comments


bottom of page