top of page

ETC voert systeemupdate door met nieuwste programmaversie

Inmiddels bent u via onze 3 maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte gebracht van het feit dat komende week een grote systeemupdate wordt doorgevoerd. De reden dat het systeem gedurende de dag wordt gereset is dat wij alle aangesloten portals 'live' willen doortesten zodat onze ontwikkelingsteams eventuele hick-ups direct kunnen oplossen.


Met het doorvoeren van de nieuwe programmaversie worden bugs verholpen, de meest recente features aan uw portal toegevoegd en diverse processen verder geautomatiseerd. U kunt daarbij denken aan veiligheidschecks die het systeem nu automatisch gaat uitvoeren, wachtwoord-optimalisatie en database verankering volgens de laatste richtlijnen van de AVG.


Tijdens het doorvoeren van de nieuwe techniek kan het voorkomen dat uw portal enige uren uit de lucht is. Wij gaan er alles aan doen dit zo kort mogelijk te houden maar mocht dit desalniettemin niet passen in uw e-learning programma verzoeken wij u onze servicedesk hier z.s.m. van op de hoogte te brengen zodat wij een tijdelijke faciliteit voor u kunnen inrichten.


Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.Comentários


bottom of page