top of page

Verzekeraar zet e-learning portal zowel in Nederland als in België in

Om de kennis over hun verzekeringsproducten te vergroten werken verzekeraars als a.s.r. en Allianz Global Assistance al jaren met een branded e-learning portal van ETC. Op basis van de leertechniek van The ETraining Company worden diverse modules aangeboden aan verschillende doelgroepen. Allianz Global Assistance zet de portal zowel in Nederland als België in.

Allianz Global Assistance

Op de dedicated portal van Allianz Global Assistance: apw.experttraining.eu werkt de verzekeraar met een groot aantal modules. Onder andere over reisverzekeringen, fietsverzekeringen, zakenreisverzekeringen en pechhulp. De portal wordt zowel in Nederland als in België ingezet. Voor de beide landen ontwierp de verzekeraar een dedicated portal met aangepaste uitstraling en look en feel.

a.s.r biedt o.a. medewerkers van touroperators en reisbureauketens, waarmee de verzekeraar een samenwerking heeft, de mogelijkheid zich aan te melden op hun leeromgeving: asr.experttraining.eu. Hier kunnen reisprofessionals hun kennis over diverse verzekeringsproducten van de verzekeraar uit Utrecht vergroten. De trainingen variëren van modules over doorlopende en kortlopende reisverzekering, tot annuleringsverzekeringen en een speciale module over nieuwe wetgeving en overige verzekeringen.

Comments


bottom of page