top of page

ONDERWIJS & OPLEIDINGEN

Onderwijs

De techniek van The ETraining Company wordt  in Nederland en België door meer dan 50 opleidingen in het middel- en hoger beroepsonderwijs gebruikt  om het lesmateriaal in print aan te vullen met digitale modules. De online campus wordt geheel in de  uitstraling en conform de huisstijl opgeleverd en is voorzien van een gebruiksvriendelijk Leer Management Systeem (LMS). Via de eigen cockpit kunnen docenten op eenvoudige wijze zelf 'standaard' lesmateriaal omzetten in online leermodules. die ze meerdere jaren kunnen gebruiken. Ook kunnen ze toetsen samenstellen en via de beheer omgeving voortgang van hun studenten monitoren.

 

Het platform wordt standaard geleverd met een ruim aanbod  'kant & klare' modules. Voor het toeristisch onderwijs betekent dit ruim 80 modules over landen, steden en reisproducten. Ook is er keuze uit modules op gebied van mediawijsheid (o.a. 'social media',  ' identiteit online' en 'cyberpesten') en skills  trainingen (o.a. 'teamwork, 'solliciteren', 'presenteren', 'verkopen' en 'plannen') .

Mbo.jpg
drp.jpg

Skoolit

Skoolit is een voor het onderwijs ontwikkelde elearning tool waarmee onderwijsinstellingen zelf online leermodules kunnen samenstellen. De betaalbare tool is volledig te integreren in de schoolwebsite. Docenten hebben via het gebruiksvriendelijke dashboard van Skoolit de mogelijkheid om lesinhoud in overzichtelijke trainingen samen te vatten. De modules zijn op ieder gewenst moment in te zetten tijdens de lessen, te delen met collega's en meerdere jaren opnieuw te gebruiken. De tool is per leergang, per vak in te delen. Er zijn toetsmogelijkheden, het bevat een postbus voor communicatie met leerlingen en een data management systeem voor het volgen van resultaten. 

 

Skoolit wordt bovendien standaard geleverd met een aantal kennismodules op gebied van mediawijsheid (o.a. 'social media',  ' identiteit online' en 'cyberpesten') en skills-trainingen zoals 'gastvrij zijn', 'solliciteren', 'presenteren', 'verkopen', 'teamwork' en 'plannen'.

zadkine.jpg
deltion.jpg
bottom of page