Onze klanten

Reisbranche

2000+ reisbureaus &

individuele reisbedrijven  

19.500+ gebruikers

Destination marketing

15+ cities &

regio-organisaties

5.500+ gebruikers

Luchtvaart

15+ airlines & airports

3.500+ gebruikers

Opleidingen

50+ hbo’s en mbo’s

 6.500+ gebruikers

Uitzendbureaus

250 vestigingen

1000+ gebruikers

Verzekeraars

1000+ vestigingen &

assurantiekantoren

5.500+ gebruikers

Reisbranche

The ETraining Company biedt het grootste digitale leerplatform in de reisbranche. Op www.etraveltraining.eu vinden reisbureaumedewekers, zelfstandige reisagenten en reserverings-medewerkers meer dan 200 trainingen over landen, regio's, steden en reisproducten wereldwijd.

 

Alle grote reisbureauketens in Nederland werken met het platform. Zij bieden de website onder white label, dus geheel in de eigen huisstijl, aan hun medewerkers aan. Tevens gebruiken zij het platform om zelf trainingen en toetsen toe te voegen.

Het reisleerplatform is beschikbaar in meerdere talen en wordt gebruikt door reisprofessionals in Nederland, België, Zweden, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk, 

 

Destination marketing

The ETraining Company biedt landen-, regio- en citymarketing organisaties een digitaal leerplatform waar zij niet alleen de interne organisatie maar ook de voor hen relevante doelgroepen online kunnen trainen en laten leren over hun toeristisch aanbod. 

 

Vele city- en regiomarketing organisaties in Nederland gebruiken de exclusieve elearningtool om op efficiënte en effectieve wijze kennis te vergroten, waarbij website, trainingen en certificaten geheel in de eigen huisstijl worden opgeleverd.

 

Luchtvaart

De techniek van The ETraining Company wordt gebruikt door grote luchthavens in Nederland waaronder Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Airport Schiphol om interne doelgroepen op efficiënte en effectieve wijze te trainen, te informeren en te laten leren over relevante onderwerpen. Vele airlines (waaronder KLM, Aeromexico, EL AL, TAP Air Portugal en Delta Air Lines) maken gebruik van het platform om wederverkopers online te trainen over hun aanbod. In samenwerking met onze redactieteams worden leerzame modules ontwikkeld die op ieder gewenst moment geactualiseerd kunnen worden. Zo hebben zij een efficiënte tool ter beschikking om de kennis over hun airline snel te vergroten en biedt het hen inzicht in de salespotentie van deelnemende partijen. 

 

Opleidingen

Ook mogen wij een groot aantal opleidingen (mbo - hbo) zowel in Nederland als in België tot onze klantengroep rekenen. Docenten produceren hun eigen e-learningmodules door gebruik te maken van het zeer toegankelijke contentmanagementsysteem. Modules die zij vervolgens aan specifieke klassen kunnen toewijzen. Iedere docent is zo in staat om informatie over een gericht vak in een efficiënte, interactieve trainingsvorm aan te bieden. De opgedane kennis kunnen zij door middel van leuke en aantrekkelijke quizzen tussentijds meten en de kennis via geautomatiseerde toetsen testen.

 

Uitzendbureaus

Voor de uitzendbranche heeft The ETraining Company een passende elearningoplossing ontwikkeld waarmee uitzendorganisaties zowel medewerkers op de vestigingen alsook hun uitzendkrachten kunnen informeren en laten leren over het aanbod, procedures, over de bedrijven waarmee ze samenwerken en eventuele benodigde (soft)skills, Via de gebruiksvriendelijke ETraining Dashboard wordt een online leeromgeving opgeleverd geheel in de gewenste look & feel; kleuren, teksten en uitstraling van de uitzendorganisatie.​

 

Verzekeraars

The ETraining Company biedt tevens een passende en gebruiksvriendelijke e-learningoplossing voor de verzekeringsbranche. De toegankelijke online leeromgeving biedt de mogelijkheid zowel de interne organisatie, maar ook wederverkopers online te informeren, te trainen en te informeren over producten, procedures en diensten. Vaak wordt de tool ondersteunend gebruikt ter voorbereiding op 'live' trainingen. Maar deze wordt ook ingezet om grote groepen tegelijkertijd, vanaf een specifiek moment te informeren over wijzigingen in bestaand aanbod of over de lancering van nieuwe producten. Op het platform kunnen specifieke modules gekoppeld worden aan productgroepen, gebruikersgroepen en per branche.​

 

Rokkeveenseweg 24
2712 XZ Zoetermeer - NL

Tel. +31 (0) 79-5939313

E-mail: info@etrainingcompany.nl