top of page

Onze klanten

Verkeersbureaus

2200+ adviseurs, bedrijven verkeersbureaus & tourism boards  

30.000+ gebruikers

 VVV kantoren      

10+ cities &

regio-organisaties

15.500+ gebruikers

Airports

15+ airlines & airports,

general sales agents 

5.500+ gebruikers

Opleidingen

50+ hbo’s en mbo’s,

toeristische opleidingen.

 25.000+ gebruikers

Overheid & trainingsbureaus 

250+ trainingsbureaus, uitzendorganisaties, autoverhuurders, erfgoedorganisaties 

15.500+ gebruikers

Verzekeraars

1000+ vestigingen &

assurantiekantoren

5.500+ gebruikers

Image by Drif Riadh

Verkeersbureaus

The ETraining Company ontwikkelde het leerplatform   www.etraveltraining.eu waarvoor inmiddels meer dan 200 trainingen zijn geproduceerd over bestemmingen en reisproducten. Alle grote ketens in Nederland werken met het platform waarbij zij het systeem en de trainingen geheel in de eigen huisstijl aan hun medewerkers aanbieden. In de white label portals wordt naast de leermodules ook het aanbod van ETravels gepresenteerd waarbij reisprofessionals de mogelijkheid hebben zich in te schrijven voor speciale reispakketten,  reisaanbiedingen, kennismakings- en studiereizen die door ETravels ontwikkeld zijn om een optimale kennismaking met het toeristisch aanbod op bestemmingen te bieden. Het leerplatform is beschikbaar in meerdere talen en wordt o.a.  gebruikt in België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zweden, Spanje, Italië, Portugal, Hongarije en Turkije 

Reisbranche

VVV kantoren & Destination marketing 

The ETraining Company biedt landen-, regio- en citymarketing organisaties een digitaal leerplatform waar zij niet alleen de interne organisatie maar ook de voor hen relevante doelgroepen online kunnen trainen, infomeren en laten leren over hun toeristisch aanbod. Vele city- en regiomarketing organisaties in Nederland gebruiken de exclusieve elearningtool om op efficiënte en effectieve wijze kennis te vergroten, waarbij website en certificaten geheel in de eigen huisstijl worden opgeleverd. Trainingen worden met behulp van de gebruiksvriendelijke zelfmaak tool door de organisaties gemaakt of naar keuze door ons geproduceerd.

Image by Adrien Olichon
Destiaton marketing
Image by Tom Barrett

Airports

De techniek van The ETraining Company wordt gebruikt door grote luchthavens in Nederland waaronder Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Airport Schiphol om interne doelgroepen op efficiënte en effectieve wijze te trainen, te informeren en te laten leren over relevante onderwerpen. Vele airlines (waaronder KLM, Aeromexico, EL AL, TAP Air Portugal en Delta Air Lines) maken gebruik van het platform om wederverkopers online te trainen over hun aanbod. In samenwerking met onze redactieteams worden leerzame modules ontwikkeld die op ieder gewenst moment geactualiseerd kunnen worden. Zo hebben zij een efficiënte tool ter beschikking om de kennis over hun airline snel te vergroten en biedt het hen inzicht in de salespotentie van deelnemende partijen. 

Luchtvaart

Opleidingen

Ook mogen wij een groot aantal opleidingen (mbo - hbo) zowel in Nederland als in België tot onze klantengroep rekenen. Docenten produceren hun eigen e-learningmodules door gebruik te maken van het zeer toegankelijke contentmanagementsysteem. Modules die zij vervolgens aan specifieke klassen kunnen toewijzen. Iedere docent is zo in staat om informatie over een gericht vak in een efficiënte, interactieve trainingsvorm aan te bieden. De opgedane kennis kunnen zij door middel van leuke en aantrekkelijke quizzen tussentijds meten en de kennis via geautomatiseerde toetsen testen.

Image by John Schnobrich
Opleidingen
Image by Marten Bjork

Overheid & trainingsbureaus 

The eTraining Company werkt tevens voor trainingsbureaus, uitzendorganisaties, hospitality sector en overheidsbedrijven waaronder erfgoedorganisaties. Met passende elearning-oplossingen kunnen zij ambtenaren, medewerkers, klanten, wederverkopers, uitzendkrachten en andere relevante doelgroepen informeren en laten leren over aanbod, procedures, actuele thema's en benodigde (soft)skills, Via de gebruiksvriendelijke ETraining Dashboard wordt door onze designers en programmeurs een kant en klare online leeromgeving opgeleverd geheel in de gewenste look & feel, kleuren, teksten en uitstraling van de organisatie. 

Uitzendbureau's

Verzekeraars

Daarnaast biedt The ETraining Company een passende en gebruiksvriendelijke e-learningoplossing voor de verzekeringsbranche. De toegankelijke online leeromgeving biedt de mogelijkheid zowel de interne organisatie, maar ook wederverkopers online te informeren, te trainen en te informeren over producten, procedures en diensten. Vaak wordt de tool ondersteunend gebruikt ter voorbereiding op 'live' trainingen. Maar deze wordt ook ingezet om grote groepen tegelijkertijd, vanaf een specifiek moment te informeren over wijzigingen in bestaand aanbod of over de lancering van nieuwe producten. Op het platform kunnen specifieke modules gekoppeld worden aan productgroepen, gebruikersgroepen en per branche.​

Image by Scott Graham
Verzekeraars
logobanner3.png
© 2021 The ETraining Company
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Rokkeveenseweg 24
2712 XZ Zoetermeer - NL

Tel. +31 (0) 79-5939313

E-mail: info@etrainingcompany.nl

bottom of page