top of page

UITZEND & VERZEKERAARS

Uitzend

Voor de uitzendbranche heeft The ETraining Company een passende elearning oplossing ontwikkeld waarmee uitzendorganisaties zowel medewerkers op  de vestigingen als ook hun uitzendkrachten kunnen informeren en laten leren over het aanbod, over procedures, over de bedrijven waarmee ze samenwerken en eventuele benodigde (soft) skills, Via de gebruiksvriendelijke ETraining Dashboard wordt een online leeromgeving opgeleverd geheel in de gewenste look & feel; kleuren, teksten en uitstraling van de uitzendorganisatie.

Als full service organisatie ondersteunt The ETraining Company bij de productie van de kennismodules, zowel op gebied van redactie als van vormgeving. Tevens biedt het Dashboard alle tools om ook zelf op gebruiksvriendelijke wijze modules samen te stellen.

Verzekeraars

The ETraining Company biedt tevens een passende en gebruiksvriendelijke elearningoplossing voor de verzekeringsbranche. De toegankelijke online leeromgeving biedt de mogelijkheid zowel de interne organisatie, maar ook wederverkopers online te informeren, te trainen en te informeren over producten, procedures en diensten. Vaak wordt de tool ondersteunend gebruikt ter voorbereiding op 'live' trainingen maar tevens ingezet om grote groepen tegelijkertijd, vanaf een specifiek moment te informeren over wijzigingen in bestaand aanbod of lancering van nieuwe producten. 

 

Via de gebruiksvriendelijke ETraining Dashboard wordt een online leeromgeving opgeleverd geheel in de gewenste look & feel; kleuren, teksten en uitstraling van de organisatie. Op het platform kunnen specifieke modules gekoppeld worden aan productgroepen, gebruikersgroepen en per branche.
 

Als full service organisatie ondersteunt The ETraining Company bij de productie van de kennismodules. Tevens biedt het ET Dashboard alle tools om zelf op gebruiksvriendelijke wijze modules aan te passen en ook geheel zelf samen te stellen. 

bottom of page