top of page

DMO's in NL wisselen modules uit

The ETraining Company werkt alweer jaren samen met een groot aantal destination marketing organisaties in Nederland die zij voorziet van een dedicated online leerportal op basis van de techniek van ETC. De portal is altijd geheel tailor made in te richten in gewenste kleuren en uitstraling en met gewenste doelgroepen. Bovendien wordt de portal opgeleverd met een CMS tool waarmee een ongelimiteerd aantal modules gemaakt kan worden die per doelgroep en categorie toe te wijzen zijn.


In Nederland rekent ETC inmiddels meer dan 10 grote DMO's waaronder VisitBrabant, Marketing Oost en Visit Almere tot haar klantengroep,Vorige jaar koos ook Merk Fryslân voor de techniek van The ETraining Company en werd een waardvolle portal opgezet waar inmiddels ruim 15 online trainingen aan diverse doelgroepen van Merk Fryslân worden aangeboden.. Merk Fryslân gaf meteen bij de bouw van hun portal aan voornemens te zijn om samenwerking met andere DMO's in Nederland te zoeken om modules voor elkaar toegankelijk te maken en kennis te delen. Dit jaar voegde verschillende DMO's in NL de daad bij het woord en werden diverse modules onderling uitgewisseld.


Het is voor iedere partij die met de techniek van ETC werkt mogelijk om modules van andere gebruikers over te nemen om zo op een efficiënte wijze kennis te delen, bovendien tijd en kosten te besparen.


Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.

Commentaires


bottom of page