top of page

ETravelTraining biedt grootste aanbod toeristische leercontent


De Etraining Company is met haar toeristische elearning portal www.etraveltraining.nl marktleider in Nederland op gebied van toeristische leercontent. Bij de start van 2022 meldde de ETraining Company aan haar klanten in de reisbranche dat zij in hun portals konden beschikken over maar liefst 190 toeristische leer modules. Het team van ETT ging bovendien de afgelopen 8 maanden weer voortvarend te werk en wist het aanbod dusver alweer met zo'n 8 nieuwe, informatieve modules uit te breiden waaronder: een gehele vernieuwde module Israël, modules over diverse regio's en provincies in Zuid Afrika, Portugal (diverse modules over de Algarve), Ecuador en Turkije.



Doelstelling is eind van dit jaar de ketens tenminste 200 modules te bieden. “Wij bieden in Nederland het grootste aanbod toeristische content in leervorm en daarmee zijn wij uniek. Niet voor niets sluiten we steeds nieuwe toeristische opleidingen en bedrijven aan en gebruiken nagenoeg alle retailketens in Nederland ons systeem om medewerkers over bestemmingen wereldwijd te trainen” aldus Michel de Lijster, directeur van de Etraining Company.


Dit jaar zijn nog nieuwe modules te verwachten over Duitsland, ,Singapore, Dubai, de Garden Route in Zuid Africa en verschillende product modules.


bottom of page