top of page

ETT breidt aanbod toeristische content fors uit

The ETraining Company is met de e-learning portal etraveltraining.nl marktleider in Nederland op het gebied van toeristische leercontent. Reisbureauketens en toeristische opleidingen hebben via hun dedicated portals de beschikking over ruim 215 bestemmings- en product modules die ieder jaar worden geactualiseerd. De komende drie maanden komen daar nog eens 20 nieuwe modules bij.

O.a. nieuwe thematische module over het speciale ' Ensor 2024' jaar in Vlaanderen

Momenteel is er bij de tourismboards weer veel animo om de kennis onder reisagenten via elearning en gekoppelde studiereizen te vergroten. Zoals de ketens dat van ETravelTraining gewend zijn ontvangen zij per 1 januari een complete lijst met alle modules die voor dat jaar beschikbaar zijn. Daarnaast worden het hele jaar nieuwe modules toegevoegd waarover in de driemaandelijkse nieuwsbrief wordt bericht ..


20 nieuwe modules

Vorige week werd al de nieuwe thematische Vlaanderen module over het aankomende 'Ensor 2024' jaar geupload. In de maand oktober komt daar in ieder geval een producttraining over Kenia Airways bij naast een uitgebreide serie thematische Spaanse modules met onderwerpen zoals de 'Atlantische kust', 'kunst & cultuur', 'actie en avontuur in het Noorden' en 'luxe treinreizen'. Voor eind van het jaar volgen nog diverse bestemmingstrainingen over o.a. Saudi-Arabië, Toronto, Bangkok, Sabah, Sarawak, Tsjechië, Oostenrijk - Wildkogel Arena, Formentera en diverse steden en regio's in Spanje.

Komende maanden veel nieuwe Spaanse modules online

Grootste aanbod toeristische content

“Wij bieden in Nederland het grootste aanbod toeristische content in leervorm en daarmee zijn wij uniek. Niet voor niets sluiten we steeds nieuwe toeristische opleidingen en bedrijven aan en gebruiken nagenoeg alle retailketens in Nederland ons systeem om medewerkers over bestemmingen wereldwijd te trainen” aldus Michel de Lijster, directeur van The ETraining Company.

Comments


bottom of page