top of page

Fijne Feestdagen!

Namens het hele ETraining Company team wensen wij u fijne feestdagen!


We tikken met elkaar het einde van het jaar 2022 bijna aan. Het was weer een bewogen en vooral ook druk jaar. Post-corona was er werk aan de winkel. Veel organisaties pakten door en er werden als vanouds marketingcampagnes opgezet, nieuwe thema's en producten in de markt gelanceerd en live events georganiseerd. Mooi om te zien dat daar inmiddels voor veel bedrijven en opleidingen ook online kennisoverdracht bij hoort.


Er werd dit jaar in de systemen van onze klanten een record aantal trainingsmodules geproduceerd, Onze eigen studio produceerde een fors aantal nieuwe toeristische trainingen voor ketens en scholen. Maar ook onze klanten in andere sectoren waren dit jaar buitengewoon vlijtig.

We nemen nu een korte pauze en staan vanaf 9 januari weer tot uw beschikking. Uiteraard blijft onze helpdesk tijdens de vakantieperiode gewoon bereikbaar. Mail voor vragen of hulp naar info@etrainingcompany.nl.


Schroom ook in 2023 niet uw vragen bij ons neer te leggen en laat het weten als er specifieke wensen zijn. En mocht u door tijdsgebrek een module zelf niet tijdig kunnen produceren, schakel gerust de hulp van onze specialisten in. Want ook in het nieuwe jaar blijven wij uw full service e-learning partner!

Comments


bottom of page