top of page

Registratieformulier op maat

Dankzij het nieuwe flexibele registratieformulier van ETC wordt het mogelijk om voor uw leerportal te bepalen welke persoonlijke gegevens u uw deelnemers wilt laten invullen. Een aantal van onze klanten willen graag het registratieproces versimpelen. Het moet voor hun deelnemers eenvoudiger en sneller worden om zich te registreren om deel te nemen aan een online module. Op deze wensen spelen we in met de introductie van een flexibel registratieformulier.

Voor iedere e-learning portal geldt nu dat er de mogelijkheid bestaat om zelf te bepalen wat er op het registratieformulier aan uw deelnemers wordt gevraagd. Wilt u bijvoorbeeld weten uit welke plaats uw deelnemers komen of bij welk bedrijf zij werkzaam zijn of is bijvoorbeeld een voor- en achternaam voor u voldoende? Laat het ons weten en we richten het registratieformulier geheel naar uw wensen in.


Groepen

Niet nieuw maar wellicht wel handig om nog eens te belichten. U kunt uw deelnemers tijdens de registratie ook in groepen laten inschrijven. Hiervoor levert u een indeling aan die voor uw leerprogramma het meest doeltreffend is. Bijvoorbeeld u laat uw deelnemers eerst aangeven uit welke regio zij komen en daarna binnen welke beroepsgroep ze werkzaam zijn. Bij scholen kan het gaan om klassen en leerjaren, bij reisbureaus-ketens om beginners en medewerkers met ervaring. Welke structuur u ook kiest, we richten het registratieformulier geheel tailormade voor u in. Het werken met een groepsindeling biedt u uiteraard de mogelijkheid om specifieke trainingen aan groepen te koppelen of bijvoorbeeld een groepsmanager aan een bepaalde groep toe te wijzen .


Heeft u een e-learning portal en wilt u uw registratiestructuur en/of -formulier aanpassen. Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.Comments


bottom of page