top of page

Juiste 'tone of voice' op de homepage

Via het CMS is het mogelijk om zelf de teksten op de homepage van de leeromgeving aan te passen. Dit kan zowel voor de bezoekers homepage (nog niet ingelogd) als voor cursisten homepage (wel ingelogd). Met het personaliseren van de teksten kan bijvoorbeeld de juiste ‘tone of voice’ ingezet worden om bezoekers te enthousiasmeren een login aan te maken. De teksten op de cursisten homepage kunnen informatie geven over de nieuwste trainingen, belangrijke thema’s en eventuele motiverende tools zoals het levelsysteem.


Om teksten aan te passen klikt u, als beheerder, op de button CMS > Homepageteksten. Hier kunnen ook de zoekvelden ingevuld worden. Staat er in de opmaak van uw website een achtergrondbeeld achter uw introductietekst dan kunt u deze ook zelf aanpassen. Let erop dat de stand (liggend of staand) van de afbeelding overeenkomt met de lay-out van uw website. Het beeld moet ca. 900 pixels breed zijn.


Check ook eens de kleuren en lettertypes van uw leeromgeving. U kunt jaarlijks de look & feel van uw platform gratis door ons laten updaten. Dus heeft u onlangs een restyle op uw website doorgevoerd? Schroom niet ons te contacten om uw leeromgeving eenzelfde look & feel te geven. Uiteraard staat het team van The ETraining Company voor u klaar om u te assisteren.


Meet weten over de mogelijkheden? Stuur een email naar info@etrainingcompany.nl.
Kommentare


bottom of page