top of page
tio.png

Stage bij etc

The ETraining Company is een internationaal groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in online leren en trainen. Met onze innovatieve e-learning oplossingen werken wij voor verschillende organisaties in de reis- en hospitalitysector, de verzekeringsbranche, voor citymarketing-organisaties en scholen. Met behulp van geavanceerde techniek worden - voor en samen met onze klanten, gebruiksvriendelijke digitale trainingen en e-learningportals ontwikkeld waarbij The ETraining Company als full-service bedrijf op alle niveaus ondersteunt. 
 

Stagiair 


Wat ga je doen 

Als stagiair werk je samen met de collega's op de afdeling waar o.a. leermodules worden gebouwd, wordt  gewerkt aan onze (social) mediacontent en waar onze (online) events worden georganiseerd. Je ondersteunt daar waar nodig, denkt na over creatieve invulling, bouwt mee aan online leermodules, komt met oplossingen gedurende het productieproces, ondersteunt tijdens de organisatie van events en zorgt voor passende creatieve uitingen op onze social media-kanalen. Omdat veel van onze producten te maken hebben met bestemmingen, ga je mogelijk een keer op reis of bezoekt reisevenementen, maakt foto's en schrijft artikelen voor op onze website.

 

Wie ben jij 

Je bent 5 dagen per week beschikbaar. Je volgt een MBO- of HBO-opleiding op gebied van marketing, communicatie en PR, internationaal toeristisch management, event management, commerciële economie,  business management of communicatie,  IT of vormgeving. Mogelijk beschik jij overeen nog onontdekt schrijftalent, ben je een organisatorische duizendpoot of heb jij veel kennis van Adobe InDesign (of Illustrator) en Photoshop want dat zijn zeker eigenschappen waarmee jij hier jouw voordeel kunt doen. 

 

 

Je bent in ieder geval creatief,  social media minded, je bent goed in organiseren en communiceren, bent administratief sterk en hebt gevoel voor de Nederlandse taal. Ook ben je gemotiveerd, representatief, kunt goed met mensen omgaan en zelfstandig werken.

 

 

​Wat bieden wij 

Ons bedrijf is gevestigd in Zoetermeer (bij voorkeur woon je binnen een straal van 35 kilometer van Zoetermeer).  Wij bieden een uitdagende en leuke stage met activiteiten die te maken hebben met online leren, social media, creatie van interactieve leermodules op gebied van reisbestemmingen, (online) event en PR .

 

Uiteraard bieden wij een stagevergoeding. Wanneer je een MBO-4 of HBO-studie volgt bieden wij  stagevergoeding van Euro 275,- per maand als je 5 dagen per week stage loopt. Je kunt echter een aantal dagen vanuit huis werken aan onze productie  

 

Geïnteresseerd en niet bang om keihard te werken en te leren? Solliciteer dan snel met CV en motivatie naar

Michel de Lijster, mdl@etrainingcompany.nl

Voor aanvullende vragen kun je bellen: 0651271793.

bottom of page