top of page

Snel een eigen trainingsportal?

Online opleiden middels e-learning is vandaag de dag niet meer weg te denken! Wij hebben een betaalbare, goedwerkende oplossing voor iedereen die zich bezighoudt met opleiden en coaching.

Snel een eigen (betaalbare) portal

Veel bedrijven en organisaties kiezen voor 'blended' leren. Live trainingsessies worden gecombineerd met online modules en webinars. Wij bieden trainingsbureaus en coaches de mogelijkheid om gebruik te maken van onze techniek en functionaliteiten tegen lage kosten. Zo biedt u uw cursisten ook de mogelijkheid uw cursussen ook online te kunnen volgen en wordt kennis efficiënt verbeterd. 

Voor slechts €145,- per maand een eigen portal
Normaliter bedragen de eenmalige kosten voor het realiseren van een eigen elearning portal (geheel in uw bedrijfskleuren, logo en uitstraling) €995,-. Tot en met 31 maart 2021 nemen wij deze kosten voor onze rekening en kost het u niets. Per maand gelden slechts de licentiekosten (inclusief helpdesk, opslag, dataverkeer en toegang tot de CMS voor het maken van uw modules)  ter hoogte van €145,-.

Of biedt trainingen aan via de centrale portal voor €75,- per maand

Voor individuele coaches en trainers bieden wij als alternatief bovendien een mogelijkheid om gebruik te maken van een centrale trainersportal. Hier krijgt u de beschikking over een eigen groep (uw bedrijfsnaam of die van een klant), waar uw cursisten of medewerkers van uw klanten zich inschrijven en uw online trainingen kunnen volgen.

Wij nemen graag contact op voor een demo.

Ja, wil een demo. Neem contact met mij op.

Wij nemen contact met u op

bottom of page