top of page

Onze producten

ETravelTraining

The ETraining Company biedt in samenwerking met Xist! het digitale leerplatform: www.etraveltraining.eu, een e-learning website voor de toeristische sector met meer dan 100 trainingen over landen, regio's, steden en reisproducten wereldwijd.

Ruim 19.500 reisprofessionals in 7 landen, waaronder Nederland, België, Zweden, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk, vergroten er hun toeristische kennis mee.

Alle grote reisbureauketens in Nederland werken met het platform. Zo kunnen zij de website in de eigen huisstijl aanbieden aan hun medewerkers en zelf trainingen toevoegen. 

Kenniscentrum

De techniek van The ETraining Company en de content van ETravelTraining worden in Nederland en België gebruikt door toeristische opleidingen om het lesmateriaal aan te vullen met digitale modules over bestemmingen wereldwijd en reisproducten. Inmiddels maken meer dan 50 opleidingen in Nederland en België gebruik van Kenniscentrum. 

 

De online campus wordt geheel in de eigen uitstraling en huisstijl opgeleverd en is voorzien van een gebruiksvriendelijk Leer Management Systeem (LMS). Zij kunnen tevens zelf modules maken, kennis via het systeem toetsen en resultaten volgen.

Skoolit

Skoolit biedt onderwijsinstellingen een professioneel en gepersonaliseerd Leer Management Systeem dat volledig is te integreren in de schoolwebsite. Docenten hebben via het gebruiksvriendelijke dashboard van Skoolit de mogelijkheid om zelf trainingen samen te stellen en op ieder gewenst moment in te zetten tijdens de lessen. Deze trainingen kunnen zij bovendien via het platform met collega's delen.

 

Skoolit wordt standaard geleverd met een ruim aanbod kennismodules voor docenten, opleiders en studenten op gebied van online veiligheid, social media toepassingen en mobiele communicatie.

ETraining Dashboard

ETraining Dashboard voorziet bedrijven van een e-learningplatform waarmee zij hun interne organisatie, maar ook iedere gewenste doelgroep, kunnen informeren, enthousiasmeren en laten leren over product(en) en diensten. De online leeromgeving wordt opgeleverd geheel in de gewenste look & feel; kleuren, teksten en uitstraling van het bedrijf.

Als full service organisatie ondersteunt The ETraining Company bij de productie van de kennismodules, zowel op gebied van redactie als van vormgeving. Tevens biedt het ET Dashboard alle tools om ook zelf op gebruiksvriendelijke wijze modules samen te stellen. 

bottom of page