top of page

Aanbod modules toeristische opleidingen verder uitgebreid

Inmiddels beschikken de ruim 20 toeristische opleidingen in Nederland en België, die onder white label met de e-learningportal van The ETraining Company werken, over meer dan 200 online trainingen over landen, regio's, steden en reisproducten. Ook dit jaar blijven wij het aanbod in uw portal verder uitbreiden en zullen wij u via deze blogpagina op de hoogte houden over de nieuwste modules.


De volledige lijst met de trainingen en modules voor 2024 (ruim 210 trainingen!) vindt u hier.In de maand december zijn de trainingen Thailand en Nova Scotia (Canada) volledig geüpdatet. Nieuw zijn een training Bangkok en een uitgebreide en informatieve module over Saoedi-Arabië.


Vernieuwde module Thailand

Ook wel ‘het land van de glimlach’ genoemd, verwijzend naar de vriendelijke bevolking. Prachtige stranden, beboste bergen, jungle, archeologische sites, cultuur en natuurlijk wereldsteden zoals Bangkok en Chiang Mai. In de nieuwe training worden de belangrijkste bezienswaardigheden en must-do's beschreven, ingedeeld in het noorden, midden en zuiden van Thailand. Ieder gebied met een onderscheidend cultureel en natuurlijk aanbod. Het is ook deze grote verscheidenheid die Thailand zo geschikt maakt voor iedere type reiziger, of het nu gaat om koppels, gezinnen (met kinderen), groepen, vrienden, singles, (actieve) senioren, jonge avonturiers of luxe reizigers. 


Vernieuwde module Nova Scotia

Nova Scotia, de toegangspoort tot Atlantisch Canada, is de thuisbasis van verbluffende natuurlijke schoonheid, diverse culturen, een rijk erfgoed en warme, vriendelijke mensen.

De regio is ongeveer zo groot als Schotland en de thuisbasis van bijna een miljoen mensen. De Canadese provincie biedt de ultieme roadtripervaring. Met spectaculaire autoroutes langs de kust en door het binnenland is de provincie gemakkelijk te navigeren.


Nieuwe module Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië is een enorm land in het Midden-Oosten op de grens met Azië. Het land beslaat dan ook het grootste deel van het Arabisch schiereiland en is zonder twijfel een van de meest mysterieuze en fascinerende landen ter wereld. Tot september 2019 was het bijna een onmogelijke uitdaging om het land als toerist te bezoeken. Op dat moment besloot de regering van dit het grootste olie exporterende land echter toeristenvisa toe te staan voor inwoners van 49 landen. Ook Nederlandse reizigers zijn welkom. In deze training beschrijven we de belangrijkste plaatsen en highlights aan de hand van een 15-daagse rondreis. Het voorgestelde reisprogramma biedt een uitstekende optie om het land te bereizen maar uiteraard kun je ook voor korte trips vanuit Riyad kiezen of voor een verblijf aan de Rode Zee met excursies. 


Nieuwe module Bangkok

Thailand wordt gekenmerkt door prachtige stranden, beboste bergen, jungle, archeologische sites, cultuur en natuurlijk wereldsteden zoals Bangkok en Chiang Mai. In deze training zoomen we in op de hoofdstad Bangkok. Must-sees als het koninklijk paleis, vele indrukwekkende tempels, de markten en overheerlijke keuken en komen uitgebreid aan bod.

Comments


bottom of page