top of page

CMS beoordeeld met 8,7

Op basis van een telefonische enquête, uitgevoerd door studenten van de Universiteit van Amsterdam, blijkt het CMS systeem van de ETraining Company gemiddeld een 8,7 te scoren. Klanten zijn vooral lovend over de wijze waarop zij zelf visueel aantrekkelijke modules kunnen samenstellen voor de eigen gebruikers. De mogelijkheden om grote fotoachtergronden te gebruiken in combinatie met verschillende presentatie-templates en diverse interactieve oefenvragen worden benoemd als belangrijke pluspunten.Uit het onderzoek komt tevens naar voren dat klanten in het algemeen zeer tevreden zijn over aspecten zoals de flexibele groeps-indeling waarbij er per groep verschillende modules toe te wijzen zijn. Tevens scoren de quiz, de service van de helpdesk en het aanleergemak zeer hoog.


Volgens team leider Boaz Joosten geven verschillende klanten aan dat zij het belangrijk vinden hun klanten vooral op een interactieve wijze bij de modules te betrekken. De ruime keuze uit diverse type oefenvragen waarbij een gebruiker meer moet doen dan alleen een multiple choice antwoord aan te klikken wordt als zeer positief ervaren. De ETraining Company adviseert haar klanten bij het maken van een nieuwe module altijd om na iedere 3 tot 4 informatiepagina’s een interactieve oefenopdracht te toe te voegen om cursisten de gelegenheid te bieden tussendoor te toetsen of zij de vergaarde kennis goed hebben begrepen.


Aangezien het visuele en interactieve aspect voor veel klanten zo belangrijk blijkt te zijn, is besloten ook dit jaar nog nieuwe presentatie- en oefenvraag templates aan het CMS toe te voegen.Comments


bottom of page