top of page

Happy New Year!

Namens het hele ETraining Company team wensen wij u een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2024.


Terugkijkend op 2023 concluderen wij dat E-learning inmiddels hoog op de prioriteit lijstjes bij veel bedrijven en opleidingen staat. Het is een vast onderdeel geworden van het opleidingsplan en biedt bedrijven een waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarde. Ook zien we dat steeds meer bedrijven de introductie van een nieuw product of dienst standaard voorzien van een nieuwe elearning module waarin alle ins en outs worden toegelicht. Dat leidde in 2023 ook tot verschillende mooie nieuwe tailormade features op basis van samenwerking met partners die de tool al jarenlang succesvol weten in te zetten.Steeds meer ondernemers en opleidingen zien het belang van onze cost-efficiënte e-learningtool, Ze willen e-learning niet alleen in hun bedrijfsprocessen integreren maar ook medewerkers en /of studenten actief betrekken bij een gestructureerde wijze van jezelf blijven verbeteren en bijscholen.

We zijn er trots op dat we met onze technologisch oplossing inmiddels een grote groep vaste partners bedienen en we ook in 2023 verschillende nieuwe scholen, bedrijven en internationale organisaties konden aansluiten.


Uiteraard zullen we u in 2024 weer zo goed mogelijk van dienst zijn en servicen, Schroom niet uw vragen of wensen bij ons neer te leggen. Onze specialisten staan voor u klaar!


Wij kijken uit naar de samenwerking. Happy New Year!

コメント


bottom of page