top of page

Florida Keys & Key West kiezen voor ETC

Om de kennis over de Florida Keys & Key West in Europa verder te vergroten heeft de Florida Keys & Key West Tourist Development Council voor een eigen branded e-learning platform gekozen op basis van de leertechniek van The ETraining Company. Er zijn portals in zeven talen beschikbaar waaronder Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans. In elke taalportal wordt een informatieve e-learning module over belangrijke toeristische highlighs aangeboden. Tevens maakt de tourism board optimaal gebruik van de mogelijkheid om de portal ook in te zetten om reisagenten brochures, foto- en videomateriaal te bieden, materiaal dat zij via het platform snel en gemakkelijk kunnen downloaden.


'Downloadable' promotiemateriaal

Mede op basis van andere succesvolle e-learning portals zoals die van Mexican Caribbean, Aruba en de Northern Cape maakt Florida Keys & Key West met haar online dedicated e-learning portal vooral ook gebruik van de mogelijkheid om travel professionals een online databank met goed fotomateriaal en video's aan te bieden

die zij bij hun verkoop kunnen inzetten. Daarnaast is online kennisvergroting een belangrijke strategische pijler voor de Keys.


コメント


bottom of page