top of page

Inhoudsopgave als samenvatting

De inhoudsopgave in de e-learning modules is aangepast. De inhoudsopgave staat nu linksboven in de balk en is te openen door te klikken op het hamburgermenu. In de inhoudsopgave staan alle hoofdstukken en onderliggende onderwerpen overzichtelijk onder elkaar. Zodra een cursist een pagina heeft doorlopen krijgt de betreffende pagina een vinkje in de inhoudsopgave, Hierdoor wordt deze ook aanklikbaar en kan een gebruiker er direct naartoe navigeren als hij of zij het betreffende onderwerp of hoofdstuk nog eens wilt nalezen .

Inhoudsopgave ook als samenvatting

Veel van onze klanten zetten de inhoudsopgave inmiddels in als een online samenvatting van de leerstof. Als de cursist de training eenmaal helemaal doorlopen kan hij of zij op een later moment een bepaald onderwerp altijd gemakkelijk terugvinden en opnieuw doorlezen.


Gebruik van hoofdstukken

Binnen de CMS is het nu mogelijk om hoofdstukken aan de inhoudsopgave van uw trainingen toe te voegen. Kies hiervoor het betreffende template. Een duidelijke indeling van uw e-learning module is belangrijk en vergroot de doeltreffendheid. En mede door de hoofdstukken zien uw cursisten in één oogopslag hoe een training is opgebouwd.


Hoe werkt het toevoegen van hoofdstukken?

Via CMS kunt u nu bij het bouwen of aanpassen het template 'Hoofdstuk' kiezen. Wilt u in de inhoudsgave op een bepaalde positie de start van een hoofdstuk aanduiden, sleep dan dit template naar de juiste positie en geef het hoofdstuk een naam. Deze 'pagina' kunt u niet via het vergrootglas bekijken (het is geen daadwerkelijke leer pagina) maar de toegevoegde hoofdstukken vindt u tijdens het bekijken van de volledige training in de inhoudsopgave terug. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.
bottom of page