top of page

Leuke quizzen toe te voegen

Heeft u al kennis gemaakt met de mogelijkheden om in uw portal een leuke, motiverende kennisquiz aan te bieden? U kunt de quizzen gratis ontwikkelen via de CMS en per week, maand of jaar aanbieden aan uw gebruikers. Deelnemers aan een quiz hoeven zich niet eerst aan te melden of in te loggen. Iedere bezoeker aan uw leerportal kan dus deelnemen en kunt op op deze wijze kennis te laten maken met de online leertechniek.

Via uw CMS kunt u zelf een quiz ontwikkelen. Staat de submenubutton 'Quiz' nog niet aan in uw portal en wilt u deze gaan verkennen en gebruiken? Stuur ons een korte mail, dan voegen wij deze extra feature geheel gratis aan uw portal toe.

Een quiz is een verzameling van diverse oefenvragen achter elkaar. De resultaten van de deelnemers worden in een klassement getoond. Dit klassement is voor iedereen zichtbaar. Als webmaster ziet u het klassement per quiz en de e-mailadressen van de deelnemers.


Heeft u een quiz klaar staan dan kunt u de link van de quiz kopiëren en via uw nieuwsbrief, social media uiting of de eigen website direct onder de aandacht brengen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.


Comments


bottom of page