top of page

Mexican Caribbean en ETC verlengen samenwerking

Om de kennis over de Mexican Caribbean in Europa en Amerika verder te vergroten besloot de Consejo de Promoción Turística de Quintana Roo jaren geleden al voor een branded e-learning platform op basis van de leertechniek van The ETraining Company. Via de portal wordt een tweedelige trainingsprogramma in vijf talen waaronder Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans en Portugees aangeboden. Vier belangrijke toeristische bestemmingen komen uitvoerig in de modules aan bod waaronder Cancun, Riviera Maya, Cozumel en Grand Costa Maya. In september is de samenwerking met de ETraining Company voor twee jaar verlengd.



De staat Quintana Roo, ook wel bekend als de Mexican Caribbean, op het Mexicaanse schiereiland Yucatán is een geliefde vakantiebestemming. Aan de kust vind je er populaire, eindeloze stranden en in het binnenland wachten Mayaschatten en lokale tradities. Met behulp van het online leerprogramma wist Mexico Caribbean de bestemming niet alleen op effectieve wijze te promoten, ook werd een waardevolle database opgebouwd met deelnemers uit meerdere landen.


Opvallend groot is de interesse voor het elearning programma in Amerika waar inmiddels ruim 5.000! Amerikaanse agenten al inschreven en de modules volgden.. Deze maand werd het contract tussen ETC en de toeristische organisatie ter promotie van de Mexican Caribbean weer met twee jaar verlengd, Uitgangspunt is om de modules volgend jaar te updaten en mogelijk een nieuwe derde module toe te voegen. De modules zijn beschikbaar in de dedicated portals van aangesloten reisbureauketens en toeristische opleidingen.

 







Comments


bottom of page