top of page

Nieuw: Destination Event 2022

Op 25 en 26 januari aanstaande organiseert e-learning platform ETravelTraining in samenwerking met 20 bestemmingen het eerste online Destination Event van 2022. Tijdens online meetings worden bij adviseurs bijgepraat over de actuele situatie op de bestemmingen.

Men had elkaar graag weer ‘live’ gezien en gesproken maar met het annuleren van de Vakantiebeurs zit dat er voorlopig niet in. De verwachting is echter dat het reizen in 2022 door steeds betere bescherming en vaccinatieprogramma’s aanzienlijk zal gaan aantrekken. Verkeersbureaus van landen en regio's maken van deze virtuele gelegenheid gebruik om in contact te komen met Nederlandse en Belgische reisprofessionals voor meetings over reismogelijkheden, reisnieuws, studiereizen en samenwerkingen in 2022. Zorg dat je erbij kunt zijn! Blok dinsdag en/of woensdag 25 januari in jouw agenda voor informatieve gesprekken met de bestemmingen.Grote Destination Quiz 2022 Op het e-learning platform van ETravelTraining kunnen deelnemers voorafgaand aan het event over de landen en regio’s alvast informatieve e-learning modules volgen. Ook zal er tijdens het event een interactieve quizportal gekoppeld worden. Hier kunnen deelnemers na hun meetings met de landen en regio's, meedoen aan de ‘grote’ Destination kennisquiz waarbij er tickets, plaatsen op studiereizen in 2022 en mooie prijzen te winnen zijn.


Virtuele face-to-face speeddates Beide dagen zullen in het teken staan van virtuele face-to-face speeddates en persoonlijke online meetings. Reisadviseurs, ZRA’s, inkopers, productmanagers, verkopers bij touroperators in Nederland en België zijn uitgenodigd. Deelnemers kunnen online meetings plannen met de verschillende verkeersbureaus die ter beschikking staan om vragen te beantwoorden, de actuele situatie te belichten en reismogelijkheden te onderstrepen.


Comments


bottom of page