top of page

Zes nieuwe e-learnings - Spaanse steden online!

De afgelopen twee maanden zijn een groot aantal nieuwe informatieve Spaanse steden - e-learnings geproduceerd. De modules zijn inmiddels geupload op www.etraveltraining.eu: de e-learning portal voor de reisindustrie in Nederland en België. Daarnaast werden de modules toegevoegd aan de leerprogramma's van de 21 aangesloten toeristische opleidingen In Nederland en België. Het aanbod is uitgebreid met de volgende steden: Alicante, Sevilla, Malaga, Bilbao, Valencia en Zaragoza.Alicante

De havenstad Alicante ligt in het midden van de Costa Blanca en is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de Spaanse oostkust. De stad telt een groot aantal stranden waar veel toeristien op af komen. Ook vind je in Alicante verschillende indrukwekkende historische bezienswaardigheden en eeuwenoude traditie.


Bilbao

Bilbao ligt in het noorden van Spanje, aan de rivier Nervión en aan een van de Pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella. Het is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland en tevens de hoofdstad van de provincie Biskaje. Deze oude stad zit vol historie en dankt haar unieke karakter aan de combinatie van avant-gardistische- en historische gebouwen. Je vindt er in de oude binnenstad charmante straatjes met barretjes waar de pinxtos een hoogtepunt vormen en het traditionele gevoel van de Spaanse cultuur benadrukken.


Malaga

De Spaanse stad Málaga ligt aan de Middellandse zee en beschikt over maar diverse mooie stranden. Het is dan ook een stad die zeer geliefd is bij zon- en strandliefhebbers maar ook cultuur- en kunstliefhebbers weten deze Andalusische stad te vinden. In deze korte training bieden wij een eerste kennismaking met de stad waarbij we enkele bezienswaardigheden, stranden en mogelijkheden aantippen. Wist jij bijvoorbeeld dat Malaga de geboorteplaats is van de wereldberoemde kunstenaar Pablo Picasso en over een hele bijzondere en kleurrijke artistieke wijk beschikt?


Sevilla

Sevilla is een prachtige stad vol historie. Cultuurliefhebbers, museumlovers en liefhebbers van de Flamenco kunnen hier hun hart op halen. De zuidelijk gelegen stad kent een rijke geschiedenis van meer dan drieduizend jaar en dat is te zien aan de vele monumentale gebouwen en kunstwerken.


Valencia

Goudgele stranden, barokke kerken en futuristische gebouwen maken Valencia tot een bijzondere Spaanse bestemming. Deze Spaanse stad aan de oostkust van het Iberisch schiereiland is modern, barok en gotisch tegelijk. Valencia is bovendien de geboorteplaats van de paella. Leer in deze module waarom Valencia een ideale citytripbestemming is aan de Middellandse Zee!


Zaragoza

Zaragoza is een gastvrije stad vol cultuur en historie met een authentieke Spaanse sfeer. Opvallend in Zaragoza is de Medujar-architectuur van Aragón, terug te vinden in verschillende gebouwen en door UNESCO uitgeroepen als werelderfgoed. Tijdens een citytrip is de kolossale Basilica del Pilar een must see, bezoekers moeten ook zeker enkele werken van de kunstschilder Francisco de Goya gaan bekijken en natuurlijk wandelen over het Plaza del Pilar. Dit grootste voetgangersplein van Europa wordt ook wel de 'huiskamer van de stad' genoemd. Met een van de meest gevarieerde keukens is er in Zaragoza bovendien op ieder terrasje wel iets anders te proberen.

bottom of page