top of page

Nieuwe online trainingen Zuid-Afrika online

Deze week zijn er verschillende nieuwe interessante Zuid-Afrika e-learning modules gelanceerd. De modules zijn geupload op www.etraveltraining.eu: de e-learning portal voor de reisindustrie in Nederland en België en in de systemen van de aangesloten 21 opleidingen. Naast een online module over de regio en populaire route 'Garden route & Klein Karoo' vinden reisagenten in de portals van hun organisaties nu een verdiepende module over het Shamwari Private Game Reserve. Wie zich nog eens wil verdiepen in wat een safari-experience tijdens een verblijf in Zuid-Afrika inhoudt, moet deze module over dit mooie natuurreservaat in de provincie Eastern Cape niet overslaan. Beide modules staan nu online bij alle aangesloten ketens.Nieuwe e-training Garden Route & Klein Karoo

Het gebied dat tot de Garden Route & Klein Karoo behoort, ligt in de provincie Western Cape ofwel West Kaap. De Garden Route start bij de plaats Mosselbaai aan de kust en loopt tot aan Port Elizabeth in de Eastern Cape (Oost Kaap). Klein Karoo is het gebied ten noorden van de plaats Mosselbaai dat ingeklemd ligt tussen verschillende bergketens. In de verdiepende module wordt ingegaan op een aantal belangrijke toeristische hoogtepunten in dit gebied. Ook vind je er tips over de te rijden route, nationale parken en over sportieve en avontuurlijke activiteiten.


Nieuwe elearning Shamwari Private Game Reserve

In deze elearning lees je alles over dit prachtige natuurpark waar reizigers kunnen verblijven in een van de zeven luxe accommodaties die Shamwari biedt. Luxe, excellente service, heerlijk eten, prachtige natuur en bijzondere safari’s is wat dit wildreservaat te bieden heeft. Bovendien is het een plek waar verblijf en verantwoord toerisme hand in hand gaan. En ja, het kost een paar centen maar verblijven en op safari gaan in het Shamwari Private Game Reserve is een ‘once in a lifetime opportunity’. Leer daarom wat een verblijf in een dergelijke park inhoudt, wat de accommodaties hier bieden en waarom een bezoek aan het Shamwari Private Game Reserve zo de moeite waard is., zodat jij dat later aan jouw klanten kunt uitleggen.

Comments


bottom of page