top of page

Nieuwe feature - groepen en trainingen koppelen

Iedere maand worden in het systeem van ETC verbeteringen doorgevoerd. Dit varieert van het oplossen van kleine bugs tot het toevoegen van nieuwe features, onder andere aan het CMS dat de portal biedt. De laatste maanden is er weer veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijke 'zelf maak'-tool en zijn er op basis van specifieke klantwensen een aantal interessante features afgerond. In dit bericht een update over de nieuwe feature: zelf trainingen aan groepen koppelen.



Nadat het ontwikkelingsteam vorige maand de feature opleverde waarmee gebruikers trainingen kunnen toewijzen aan specifieke categorieën, is deze maand een nieuwe 'a la carte' feature afgerond waarbij gebruikers op eenvoudige wijze zelf hun nieuwste training aan de juiste groepen kunnen koppelen. Voorheen moest daarvoor nog een 'request' worden uitgestuurd naar de afdeling operations.


Categorieën

Om de feature 'zelf trainingen aan groepen koppelen' aan uw portal te laten toevoegen kost dat eenmalig €300,-. Een instructie wordt na de aankoop als aanvulling op de huidige CMS handleiding geüpload in uw portal.


Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.



bottom of page