top of page

Portals geoptimaliseerd met nieuwe features

De techniek van The Etraining Company wordt continu verbeterd en uitgebreid op basis van doelen die aan het begin van het jaar worden opgesteld. De optimalisatie-trajecten voeren wij zonder kosten systeembreed door, waarmee wij de gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en flexibiliteit van de dedicated leeromgevingen verder optimaliseren. De komende maanden worden wederom verschillende features opgeleverd die voor alle gebruikers van alle klanten beschikbaar zullen zijn.CMS uitgebreid

De afgelopen maanden zijn reeds diverse kleinere aanpassingen doorgevoerd binnen het standaard pakket van het CMS dat in alle portals beschikbaar is. Dit zijn verbeteringen als:


  1. Oefenvraag met meervoudige antwoordmogelijkheid

  2. Kopieren van diverse categorie trainings-pagina's vereenvoudigd

  3. De volgorde van modules onder de button < Trainingen > kunnen bepalen. Ideaal bijvoorbeeld om introductiemodules boven de meer verdiepende modules te tonen

Op dit moment wordt er door het ontwikkelteam hard gewerkt om voor verschillende klantportals ook diverse 'a la carte' features op te leveren. Zoals de tool waarbij er per eindtoetsvraag interessante 'score' gegevens beschikbaar komen die opvraagbaar zijn via het CMS. Daarnaast de mogelijkheid om een hele training te dupliceren als basis voor een nieuwe module .


Enquête

De komende maanden zullen onze programmeurs ook aandacht besteden aan de volgende features:


  1. Verbetering van de enquête. tool. Per individuele portal is het dan mogelijk om optioneel een 'open' enquête vraag aan het CMS pakket te laten toevoegen. Deze enquête optie is vanaf dat moment per module aan te bieden waarbij de antwoorden via de CMS worden getoond.

  2. Daarnaast zullen wij middels een uitgebreide technische update de laadsnelheid van beelden voor gebruikers verbeteren. Het betreft de laadsnelheid van foto's, die door webmasters tijdens het bouwen van een nieuwe module op een te groot formaat in de CMS zijn geupload .


Voor meer informatie over mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.


Kommentare


bottom of page