top of page

Verbeteringen voor en door klanten

De techniek van The Etraining Company wordt continu verder verbeterd en uitgebreid op basis van doelen die aan het begin van het jaar worden opgesteld. Dat zijn complexere verbetertrajecten die wij systeem breed zonder kosten doorvoeren om de klantvriendelijkheid, effectiviteit en flexibiliteit van onze e-learning techniek steeds verder te optimaliseren. Daarnaast worden er jaarlijkse vele toevoegingen gedaan op basis van maatwerk en best practice voorbeelden; goede ideeën die ons worden aangereikt door partners en klanten die het systeem veel gebruiken.


Een van die sterke verbeterpunten die ons werd gevraagd door VisitBrabant is de mogelijkheid om bij het aanmaken van een eigen e-learning zelf titels en zoektermen in te vullen. Deze uitstekende aanvulling werd speciaal voor de VisitBrabant portal gebouwd. Door inbreng van Erfgoed Gelderland werden verschillende aanpassingen doorgevoerd die ten goede kwamen aan de gebruiksvriendelijkheid van het CMS. Er werden bugs opgelost die tijdens het bouwen van een eigen module voor vertraging zorgden. Ook werden invulvelden handiger ingedeeld en kunnen er nu via ‘eigenschappen’ meer zaken (waaronder het aantal herkansingen) zelf worden ingevuld. Door aanbevelingen van Visit Almere werd de doeltreffendheid van de motivatietool ‘jouw level’ verbeterd. Er kunnen nu geautomatiseerde e-mails gekoppeld worden. Tevens is de rekenmethode om een volgende level te bereiken duidelijker opgezet en aangepast. Bij de reisbureauketens zorgen wij voor een koppeling van het laatste reisnieuws dat via een RSS feed op de homepage wordt geladen. Tot slot zorgde Rotterdam The Hague Airport voor een nieuwe presentatiestructuur. Zij wilden graag in hun exclusieve e-learning omgeving een leertraject tonen dus werd een nieuwe button toegevoegd waaronder trainingen en opdrachten passend bij een ‘leertraject’ worden gepresenteerd.


Voor het najaar staan alweer diverse belangrijke projecten gepland. Houd het nieuws op deze site in de gaten. Ook zullen wij u iedere maand een overzicht sturen met de meest recente ontwikkelingen en verbeterpunten.


Voor meer informatie over mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.


Comments


bottom of page