top of page

Verbeteringen voor en door klanten

De techniek van The Etraining Company wordt continu verder verbeterd en uitgebreid op basis van doelen die aan het begin van het jaar worden opgesteld. Dat zijn complexere verbetertrajecten die wij systeem breed zonder kosten doorvoeren om de klantvriendelijkheid, effectiviteit en flexibiliteit van onze e-learning techniek steeds verder te optimaliseren. Daarnaast worden er jaarlijks vele toevoegingen gedaan op basis van maatwerk en best practice voorbeelden; goede ideeën die ons worden aangereikt door partners en klanten die het systeem veel gebruiken.Features opgeleverd

Een aantal van de gewenste verbeterpunten voor 2023 konden wij reeds gedurende het eerste kwartaal van dit jaar doorvoeren. De nieuwe algemene features enmogelijkheden zijn inmiddels aan het standaard pakket van het CMS in alle portals toegevoegd. Dat zijn zaken zoals:

  1. Het zelf kunnen verwijderen van toetsvragen en pagina's (bij bestaande modules)

  2. Het zelf kunnen verwijderen van trainingen en quizzen

Ook de navigatie van de e-learning modules op mobiel werd wederom verbeterd. Zo zijn verschillende interactieve oefenvragen nu nog beter uitvoerbaar op mobiel en is de wizard veel beter zichtbaar.


Quiz

De afgelopen maanden is er door onze programmeurs ook veel aandacht besteed aan de quiz tool. De quiz biedt een uitstekende mogelijkheid om 'first time' deelnemers te enthousiasmeren maar ook om een nieuwe modules bij bestaande gebruikers te introduceren. Inmiddels is het inschrijfformulier voor deelnemers aan de quiz flexibeler gemaakt zodat deze nu nog breder inzetbaar is. Ook kunt u via het CMS inmiddels een toelichting bij de quiz meegeven en uw doelstellingen aan uw gebruikers verder verduidelijken.


Veel 'a la carte' features aangevraagd

Op dit moment wordt er door het ontwikkelingsteam hard gewerkt om in verschillende klantportals aangevraagde 'a la carte' features op te leveren. Zoals de tool waarbij er per eindtoetsvraag interessante 'score' gegevens beschikbaar komen en opvraagbaar zijn via het CMS. Ook is de mogelijkheid om een 'feedback' enquêtepagina aan een module toe te voegen inmiddels bij meerdere klantportals geïntegreerd. Evenals de mogelijkheid om zelf de volgorde van modules onder de button < Trainingen > te bepalen. Ideaal als u wilt dat de introductiemodules boven de meer verdiepende modules getoond worden.


Voor meer informatie over mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.


Comments


bottom of page