top of page

Toeristische content reisbureau portals stevig uitgebreid

The ETraining Company is met de e-learning portal etraveltraining.eu marktleider in Nederland op het gebied van toeristische leercontent. Reisbureauketens hebben via hun dedicated portals de beschikking over ca. 200 bestemmingsmodules waarmee medewerkers (of aangesloten franchise ondernemers) hun toeristische kennis kunnen vergroten. Zoals de ketens dat van ETravelTraining gewend zijn, wordt het aanbod gedurende het lopende jaar telkens opnieuw uitgebreid. Zo is deze week is een nieuwe thematische module over Vlaanderen gelanceerd. Daar komen binnenkort maar liefst 5 nieuwe modules bij.

Nieuwe module over Vlaanderen (foto Karin Borghouts)

Vijf nieuwe modules

In de maand oktober komt ETravelTraining met een drietal nieuwe bestemmingsmodules en 2 producttrainingen. Op de planning staan modules over Singapore, Dubai en de Garden Route & Klein Karoo (Zuid-Afrika). Verder wordt een module over de airline Air Europa en een product module over een safari-experience bij het Shamwari Private Game Reserve (Zuid-Afrika) geüpload.


In oktober verwacht: nieuwe module over het Shamwari Game Reserve

Grootste aanbod toeristische content

“Wij bieden in Nederland het grootste aanbod toeristische content in leervorm en daarmee zijn wij uniek. Niet voor niets sluiten we steeds nieuwe toeristische opleidingen en bedrijven aan en gebruiken nagenoeg alle retailketens in Nederland ons systeem om medewerkers over bestemmingen wereldwijd te trainen” aldus Michel de Lijster, directeur van The ETraining Company.

Comments


bottom of page