top of page

Voeg eigen CMS templates toe

Als webmaster hebt u toegang tot het Content Management System (CMS) van uw e-learning portal. Hier houdt u uw bestaande e-learning cursussen up to date en voegt u nieuwe cursussen toe. Voorheen werkte u met vaste templates van 30 pagina's waarin u pagina's kon slepen en neerzetten. Intussen hebben we de technologie verbeterd en het nog eenvoudiger gemaakt. Het is nu mogelijk om een cursus te maken waarbij u zelf de gewenste pagina-indeling kiest.

U kunt nu dus eenvoudig een nieuwe pagina toevoegen aan een bestaande training of een nieuwe training geheel naar eigen wens opbouwen. Voor elk blad kiest u het sjabloon dat het best past bij de structuur van uw cursus.


Hoe werkt het?

Als u een nieuwe training start, klikt u op de knop "Bewerken" onder "Eigen template". Een lege training wordt geopend. Onder de knop 'Pagina's' aan de linkerkant ziet u een invulveld. Typ hier de paginatitel en selecteer vervolgens het juiste paginasjabloon in het uitklapvenster. Klik op de knop 'Toevoegen' om de pagina aan te maken. Hij verschijnt nu in de inhoudsopgave. Voeg alle pagina's op deze manier toe en begin dan met het vullen van de inhoud.


Dit werkt op dezelfde manier in een bestaande training. Als uw training al live staat, raden wij u aan om de nieuwe pagina aan te maken, maar deze daarna meteen offline te zetten (door het vinkje weg te halen). Op deze manier kunt u de nieuwe pagina naar de juiste locatie slepen, bewerken en vervolgens live zetten.


Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@etrainingcompany.nl.Comments


bottom of page